Pyöräily

Salossa ja sen lähialueilla on useita maastollisesti eritasoisia reittejä. Useimmat reitit kulkevat kokonaan tai osittain hiljaisia kyläteitä. Kaikki tiet ovat päällystettyjä. Reitit kartalla ovat viitteellisiä, ja niitä voi yhdistellä tai lyhentää tilanteen mukaan. Ohjeellinen ajoaika on laskettu n. 27 km/h nopeudella. Lisäksi Salosta ja sen lähialueilta löytyy myös monia maastopyöräilyyn soveltuvia reittejä. Velo Salon jäsenet ilmoittavat lenkeistään Nimenhuuto-sivustolla. Lenkeille voi osallistua, vaikka ei ole seuran jäsen. Tunnukset Nimenhuutoon saa seuran sihteeriltä (kts. Yhteystiedot). Alla esimerkkejä maantiepyöräilyyn soveltuvista reiteistä.

10-tempo 15-20 min. Salaistentiellä merkitty 10 km:n temporeitti. Lähtöpaikka Elmerannantien risteyksestä hieman Salaisiin päin. Kääntöpaikka 5 km lähtöpaikasta.
Reitti kartalla

Turila 41 km. 1 h 30 min. Kevyehkö maasto. Somerontietä lukuun ottamatta rauhallista kylätietä.
Reitti kartalla

Pikku Perniö 45 km. 1 h 40 min. Sopiva iltalenkki. Perniöntiellä ajoittain runsaasti liikennettä.
Reitti kartalla

Keskipitkä Perniö 60 km. 2 h 15 min. Hieman pidempi iltalenkki. Perniöntiellä ajoittain runsaasti liikennettä.
Reitti kartalla

Paimion sairaala 64 km. 2 h 25 min. Melko rauhallinen reitti. Muutama suurempi mäki. Kahvipaikka Paimiossa.
Reitti kartalla

Koski Tl  72 km. 2 h 40 min. Koskentiellä muutama mäki, muuten mukava reitti. Kahvipaikka Kosken Teboil. Somerontietä lukuun ottamatta rauhallista kylätietä.
Reitti kartalla

Paimio – Sauvo – Järvenkylä 75 km. 2 h 45 min. Sauvontiellä liikennettä, muuten melko rauhallinen. Järvenkylän- ja Kokkilantie mukavan mutkaista ja mäkistä. Kahvipaikka Sauvossa.
Reitti kartalla

Kaukurin lenkki 80 km. 2 h 55 min. Vaihtelevaa maalaismaisemaa. Perniöntiellä ajoittain runsaasti liikennettä.
Reitti kartalla

Marttila – Koski Tl  82 km. 3 h. Melko tasaista maalaismaisemaa. Kahvipaikka Marttilassa tai Koskella.
Reitti kartalla

Karjalohja 105 km. 4 h 08 min. Mukavan mäkinen ja vaihteleva reitti. Voi ajaa myös Arpalahdentietä. Kahvipaikka Karjalohjalla.
Reitti kartalla

Kemiön lenkki 125 km. 4 h 40 min. Sauvon- Kemiön- ja Perniöntiellä ajoittain vilkas liikenne.  Lounaistuulella Kemiöstä Saloon myötäistä. Kahvipaikka Kemiössä tai Perniössä.
Reitti kartalla

Fiskars 125 km. 4h 40 min. Vaihtelevaa ja osin mäkistä maalaismaisemaa. Perniöntiellä ajoittain runsaasti liikennettä. Kahvipaikka Fiskarsissa ja Perniössä.
Reitti kartalla

OLYMPUS DIGITAL CAMERA