Triathlon

Tule mukaan triathlon-toimintaamme!

Triathlonjaosto tarjoaa harrastajilleen matalan kynnyksen lajin pariin, meiltä seurasta löytyy monentasoisia kuntoilijoita ja kilpailijoita, joilta saa hyviä neuvoja ja valmennusapua.

Jaostolla on yhteisiä uintivuoroja uimahallissa kahdesti viikossa, sisältäen myös uintivalmennusta. Lisäksi harjoittelemme yhdessä seuran omalla kuntosalivuorolla,  kuntopiireissä, juoksutekniikkaharjoituksissa sekä yhteisissä pyöräilyharjoituksissa, kimppalenkeillä.

Keväisin pyritään järjestämään triathlon-leiri jossa pääsee karistamaan arjen aikataulut hetkeksi ja saa vain nauttia harjoittelusta parhaassa seurassa. Leirejä on pidetty Vuokatissa, Pajulahdessa ja jopa Ranskassa on kertaalleen piipahdettu.

Ryhmäkuva_1

Kesällä siirrymme uimaan avoveteen ja kesäisin järjestämme määrättyinä perjantai-iltoina Kiikalan Härjänvatsassa yhdistelmätreenejä ns. viikkokisameiningillä, joissa kokeneemmat triathlonistit pääsevät treenaamaan tehokkaasti lajinomaista treeniä. Vasta-alkajat pääsevät kokeneempien opastuksella kokeilemaan, miltä näiden kolmen lajin yhdistäminen tuntuu ilman, että pitää vielä ilmoittautua varsinaisiin kisoihin.

 

——————————————————

Vuoden salolaiset triathlonistit

2013 Antti Lumme
2014 Oscar Varalahti
2015 Mikko Tepponen
2016 Tom Perttala
2017 Mikko Tepponen
2018 Kim Jokinen